Sähköturvallsuus- ja korkesjännitemittaus

Sähköturvallisuus- ja korkeajännitemittaus

Vitrek sähköturvatesterit ja korkeajännitemittarit

Vitrek-mallisto on laaja perinteisestä HiPot-testeristä aina jopa 6 erillistä sähköturvallisuusmittausta omaavaan automaattitesteriin. Se toteuttaa AC- ja DC-jännitelujuustestauksen, eristysvastustestauksen, maavastustestauksen, vuotovirtatestauksen sekä toiminnallisen testauksen. Myös 11KVDC/10KVAC -testausjännitteet ovat Vitrekin erityisominaisuuksia. Vitrekin sähköturvallisuustestereiden kehityksessä on ajateltu erityisesti laitteiden helppokäyttöisyyttä ja kustannustehokkuutta, mikä takaa kilpailukykyisen ratkaisun testaustarpeisiinne.

Jo Vitrekin pienimmissäkin testereissä on laajat liitäntäominaisuudet, tarvittavat ohjaimet, kosketusnäyttö ja kauko-ohjausohjelmistot automaattisiin testeihin. Vitrek myös toimittaa mittapäät ja liitäntäjohdot mitoitettuna asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vitrek sähköturvallisuustesterit ovat suunniteltu ja valmistettu USA:ssa. Vitrek kehittää, valmistaa ja toimittaa maailmanlaajuisesti laadukkaita ja hinta-/suorituskyvyltään erittäin kilpailukykyisiä sähköturvallisuustestereitä.

V7X-sarjan sähköturvatesterit >>

PA900 -teho-analysaattori >>

4700-korkeajännitemittari >>

964i kytkinyksikkö >>

www.vitrek.com

Lisätietoja:

Juha-Pekka Pitkänen
gsm 040 715 6660
juha-pekka.pitkanen@omniray.fi