Uutiset

11.04.2018
Uudet LabEvent-olosuhdetestikaapit

Uusi aika, uudet standardit

Olosuhdesimuloinnin teknologinen kehitys laukkaa eteenpäin ja myös ympäristövaatimukset tiukkenevat samaan aikaan. Yhä enemmän kiinnitetään huomiota myös käyttäjien käyttökokemukseen. Päivitetty LabEvent-sarja vastaa uusiin vaatimuksiin ja sen 7” WebSeason UI tuo käyttökokemuksen kokonaan uudelle tasolle.

Toteutuksen taustalla on korkeatasoinen Weiss&Vötschin insinööritaito johon on aina voitu luottaa. Kapasiteetit: 20, 34, 40, 64, 100, 110, 150 ja 210 litraa.

Kylmäaineiden uudet vaatimukset

LabEvent käyttää uusien vaatimusten mukaisesti R449A kylmäainetta (GWP 1,397), joka takaa turvallisen käytön pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoja >>

Muista myös testikaappien ylläpito!

Omniray Service (Omniray Group) vastaa yksinoikeudella Weiss&Vötsch-tuotteiden takuuhuolloista, kalibroinneista ja muista huoltopalveluista Suomessa ja Ruotsissa. Kalibrointi- ja huoltopalvelut myös muiden valmistajien tuotemerkeille. Huoltohenkilöillä on erittäin korkea tietämys olosuhdetestauksesta ja huoltotoiminnasta. Heiltä löytyy myös tarvittavat viranomaissertifikaatit kylmäalan ja sähkötöiden osalta.

Omniray Serviceltä saatavissa seuraavat palvelut: On-site-laitehuollot, -kalibroinnit ja -korjaukset (kaikkiin merkkeihin). Lämpötila-/ kosteusmittauspalvelut, olosuhdetestaus-/laitesuunnittelu sekä käyttö ja huoltokoulutus.

Huoltokysymyksissä sinua auttaa: Tapani Ronkainen, +358 (0)45 802 3422, tapani.ronkainen@omniray.fi

Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä: 
Juha-Pekka Pitkänen 
+358 40 715 6660
juha-pekka.pitkanen@omniray.fi