Uutiset

17.06.2013
Anritsu Network Master - modulaarinen ratkaisu kuituverkon rakentajalle
Anritsu Network Master on pienikokoinen ja kevyt modulaarinen mittalaite verkonrakentajille. Sama laiterunko taipuu eri mittausmoduulien ansiosta moneen käyttöön, kuten kuitututka, CWDM-kanava-analysaattori, PON-analysaattori sekä ethernet-testeri. Lisäksi siihen voidaan liittää videomikroskooppi kuidun pään puhtauden varmistamiseksi.              

Lisätietoa Anritsu Network Master -moduuleista

 • MT9090A runkomoduuli toimii käyttöliittymänä eri mittausmoduuleille. Runko on käteensopiva ja pienikokoinen, ja se on varustettu tarkalla 4:3 TFT-värinäytöllä. Mittausmoduuleita vaihtamalla laitteen käyttötarkoitusta voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti. Lue lisää: MT9090A runkomoduuli »
   
 • Drop Cable Fault Locator -moduuli on lyhyille etäisyyksille tarkoitettu kuitututkamoduuli asennusten tueksi. Moduulin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytön helppouteen ja kustannustehokkuuteen, ja sitä voi käyttää ilman aiempaa kokemusta kuitututkista. Lue lisää: MU909011A Drop Cable Fault Locator -moduuli (pdf) »
   
 • OTDR-kuitututkamoduulit mahdollistavat mittausten tekemisen yli 150 km etäisyyksille. Mallista riippuen moduulissa on 1310, 1550 ja/tai 1650nm aallonpituudet, sekä valonlähde, tehomittari ja näkyvän valon lähde. Lisäksi kuitututkamoduuleihin on saatavilla PON-testausominaisuus, joka mahdollistaa jopa 1x64 splittien mittauksen. Lue lisää: MU909014/MU909015 OTDR-moduulit (pdf) »
   
 • CWDM-kanava-analysaattorimoduuli on suunniteltu erityisesti CWDM-kanavien analysointiin. Moduulin avulla voidaan mitata CWDM-verkkoja nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Lue lisää: MU909020A CWDM-kanava-analysaattori (pdf) »
   
 • Ethernet-testausmoduulin avulla voidaan mitata verkon läpäisykyky todellisella liikenteellä. Moduuli tukee standardinmukaisia testejä kuten ITU-T Y.1564 ja RFC 2544. Testit voidaan automatisoida, ja myös testiraportit voidaan luoda automaattisesti. Lue lisää: MU909060A Gigabit Ethernet -testausmoduuli (pdf) »
   
 • Videomikroskoopin avulla voidaan varmistaa kuituliitoksen puhtaus. Se voidaan liittää joko laiterunkoon tai esim. kannettavaan tietokoneeseen. Videomikroskoopin avulla laitteen näytöllä voidaan näyttää 400 x suurennos liittimestä. Laitteen avulla voidaan myös tallentaa kuvakaappaukset kuituliittimestä raportointia tai vianselvitystä varten. Lue lisää: G0293A videomikroskooppi (pdf) »


Pyydä lisätietoja!

Omniray Oy
Tel: +358 (0)29 0039 600
Email: sales@omniray.fi