Uutiset

18.10.2013
Kosketuksetonta pituuden ja nopeuden mittausta vaativiin olosuhteisiin

Markkinajohtaja Protonin huipputarkoilla antureilla mittaat kosketuksettomasti tuotantosovelluksissa, joissa vaatimukset mittausnopeuden, lineaarisuuden, toistettavuuden sekä tarkkuuden suhteen ovat suuret.

Perinteisiin, kosketukseen perustuviin nopeus- ja pituusmittausantureihin verrattuna ilman kosketusta toimivien Proton-antureiden suurin etu on suuri mittaustarkkuus. Anturit ovat käytännössä täysin huoltovapaita eivätkä ne vahingoita herkkääkään mittauskohdetta.

Proton-anturien hinta- ja suorituskyky on markkinoiden paras. Ne ovat kestäviä ja takaavat parhaat tekniset ominaisuudet sekä runsaasti kommunikointimahdollisuuksia. Protonin pintanopeus- ja pituusanturit tarjoavat erinomaisen mittaustarkkuuden kaikille materiaaleille. Antureita käytetään esim. sovelluksissa, joissa mitataan kylmiä tai kuumia liikkuvia materiaaleja, kuten metallia, paperia, puuta, muovia, keloja, nauhoja, putkia, kuitua, kalvoja, foliota jne.

Mitattava kohde voi pehmeää, liukasta, kuivaa, märkää, kiiltävää, läpinäkyvää, tai kosketusarkaa. Erityisen hyvä anturi on puhtautta ja hygieenisyyttä edellyttävissä käyttökohteissa. Proton-antureille löytyy useita sovellusympäristöjä useilta eri teollisuudenaloilta aina paperitehtaista ja terästeollisuudesta painotaloihin ja elintarviketeollisuuteen.

Lisätietoa antureista löydät täältä »

Datalehti (pdf) »

       


Pyydä lisätietoja!

Omniray Oy
Tel: +358 (0)29 0039 600
Email: sales@omniray.fi