Uutiset

27.08.2013
Laadukkaat ja monipuoliset Weiss-ratkaisut olosuhdesimulaatioon

Saksalaisella Weissilla on yli 60 vuoden kokemus olosuhdetestauksesta, ja sen ratkaisut edustavat viimeisintä teknologiaa. Weiss-vakiokaapeista löytyy laaja valikoima olosuhdesimulaation sovelluksia sisältäen mm. lämpö- ja kosteuskaapit, nopean syklin kaapit, korroosio-, uv- ja säteilysimulaatiokaapit, tärinätestikaapit sekä kattavia walk-in ratkaisuja. Toimitamme myös asiakkaiden omien tuotevaatimuksien ja tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja olosuhdetestaukseen.

WK3- ja WT3-sarjan olosuhdetestikaapit tarjoavat olosuhdetestaukseen tehokkaimmat ja luotettavimmat työkalut. WK3:ssa on suuri ja helppokäyttöinen 12” TFT-kosketusnäyttö. Sääkaappi on varustettu integroidulla CONTROLPADilla, joka näyttää nykyisen toimintatilan ja ohjausparametrit luotettavasti. Käyttäjillä on siis selkeä kuva kaikista tärkeistä prosesseista, ja ohjaus tapahtuu kätevästi kosketusnäyttöä hyväksi käyttäen. Käyttäjät pääsevät milloin tahansa & mistä tahansa sovelluksiin integroidun verkkoliitännän ja webserverin kautta.

WK3:n tekniset ominaisuudet on myös optimoitu; korkea toimintavarmuus ja suoritustaso ovat tärkeitä parametrejä testattaville tuotteille. Toimintavarma WK3 säilyttää tarkasti kaikki asetetut säätöparametrit käytön aikana, myös poikkeuksellisissa olosuhteissa riippumatta ulkolämpötilasta tai testattavan laitteen omasta massasta ja lämpötilan muutosnopeudesta.

Lue lisää: www.wut.com


Pyydä lisätietoja, kerron mielelläni lisää!

Juha-Pekka Pitkänen
gsm 040 715 6660
juha-pekka.pitkanen@omniray.fi