Uutiset

07.01.2016
Microscan viivakoodilukijat ja konenäköjärjestelmät teollisuusautomaatioon

Valmistavassa teollisuudessa viivakoodilukijat ja konenäköjärjestelmät auttavat vähentämään kuluja, lisäämään saatavuutta, nostamaan tuotteiden laatua sekä mahdollistavat tuotteiden jäljitettävyyden.

Luotettava järjestelmä koostuu teollisuuskäyttöön suunnitelluista kestävistä ja nopeista laitteista sekä toimintavarmasta ohjelmistosta

Viivakoodilukijat

Laser-viivakoodilukijat soveltuvat erityisesti sovelluksiin, joissa lukijoilta edellytetään erittäin suurta nopeutta lineaaristen (1D) koodien lukemiseen. Valikoimassa on niin pienikokoisia sulautettuja lukijoita kuin kovaan teollisuuskäyttöön tarkoitettuja malleja kaikkien tunnettujen 1D-koodien lukemiseen.

2D-lukijat

2D- ja OCR-koodien lukemiseen on Microscanilla tarjota kätevän kokoisia kiinteä asenteisia lukijoita, joissa  laitteisiin on integroitu kamera, valolähde sekä useita optioita eri liitännöille kuten, Ethernet, USB ja RS-232. Koodien luku onnistuu niin tarroilta kuin itse tuotteeseen tehdyistä merkinnöistä.

Konenäköjärjestelmät

Paitsi 1D ja 2D -koodeja voidaan konenäköjärjestemän ottamista digitaalisista kuvista analysoida muitakin asioita, kuten määriä, kokoa, väriä, asentoa jne. Kuten 2-D lukijoissa, niin myös kameroissa on integroitu linssi ja valolähde pakattuna pieneen kokoon ja näin ne ovat helppo asentaa ahtaisiinkin paikkoihin. Microscan-tuotevalikoimaan kuuluvat myös esim. tarroilla olevien viiva- ja 2D-koodien laadunvarmistusjärjestelmät.

Tarvikkeet

Viivakoodi- ja konenäköratkaisuissa valaistuksella on erityisen tärkeä rooli ja Microscanilta löytyykin monenlaisia valolähteitä sekä kiinnitystarvikkeita että tarvittavat helppokäyttöiset ohjelmistot.

Lisätietoja:
Urpo Asikainen
+358 50 597 7490
urpo.asikainen@omniray.fi