Uutiset

19.08.2013
Kustannustehokas sähköturvallisuustesteri: 1 testeri, 6 mittausta

Slaughterin sähköturvallisuustesteri 6330 on suunniteltu automaattisesti toteuttamaan jopa 6 erillistä sähköturvallisuusmittausta sisältäen AC- ja DC-jännitelujuustestauksen, eristysvastustestauksen, maavastustestauksen, vuotovirtatestauksen sekä toiminnallisen testauksen. Slaughterin sähköturvallisuustestereiden kehittyksessä on ajateltu erityisesti laitteiden helppokäyttöisyyttä ja kustannustehokkuutta, mikä takaa kilpailukykyisen ratkaisun testaustarpeisiinne.

Slaughterin toimitusaikan lienee markkinoiden lyhyin: laite lähtee tehtaalta 24 tunnin sisällä tilauksesta! Slaughterin hankkiminen on kaiken lisäksi turvallista: mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi testeriin, teillä on 45 päivän palautusoikeus.

      

Yhdysvaltalainen Slaughter kehittää, valmistaa ja toimittaa maailmanlaajuisesti, yli 50 vuoden kokemuksella, laadukkaita ja hinta-/suorituskyvyltään erittäin kilpailukykyisiä sähköturvallisuustestereitä. Slaughter on osa Ikonix-ryhmää, johon kuuluu myös Associated Research. Molempien sähköturvallisuustesterit perustuvat pitkälti samaan teknologiaan.
 

Slaughterin 6/1-sähköturvallisuustesteri 6330 (pdf-tiedosto) »

Lisätietoja Slaughterin sähköturvallisuustestereistä »

Pyydä lisätietoja!

Juha-Pekka Pitkänen
gsm 040 715 6660
juha-pekka.pitkanen@omniray.fi