Uutiset

02.12.2015
SeeSV-S205-äänikamera

Äänikamera, joka auttaa sinua löytämään ja näyttämään äänilähteen ja sen aiheuttajan! Jos työskentelet koneiden, teholähteiden, elektroniikan tai minkä tahansa laitteen kanssa, olet todennäköisesti kuullut epämääräistä ja ei-toivottua melua, mutta et pysty paikantamaan mistä se tulee tai määrittelemään mikä sen aiheuttaa. Helpointa olisi, jos vain voisit äkkiä napata kameran ja ottaa kuvan, joka osoittaa melun sijainnin?

Nyt se on mahdollista SeeSV-S205-äänikameralla, jolla voit ottaa kuvaa ja joka näyttää ja paikantaa äänimelun ja/tai tärinän sijainnin. Laitteessa on kolme pidikettä ja se painaa vain 1,8 kg. Sitä voidaan siis helposti käsitellä vaikka yhdellä kädellä. Laite mittaa äänitaajuuksia 350 Hz ja 12 kHz välillä 30 MEMS -mikrofonin avulla ja voi näin ollen helposti havaita ja paikantaa sekä paikalla olevaa että liikkuvaa melua.

Äänikamera sisältää korkearesoluutioisen optisen kameran, joka voi ottaa ja tallentaa 25 kuvaa sekunnissa. SeeSV-205-äänikameran voi kytkeä tietokoneelle niin, että mikrofonien ja optisen kameran tiedot yhdistyvät tietokoneen ruudulle reaaliaikaisena, lämpökameramaisena monivärikuvana, jolla voi helposti paikantaa melun sijainnin ja lähteen.

Löydät lukuisia mielenkiintoisia sovellusesimerkkivideoita tästä linkistä >>

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Urpo Asikainen
050 5977490
urpo.asikainen@omniray.fi

Juha-Pekka Pitkänen
040 715 6660
juha-pekka.pitkanen@omniray.fi