Uutiset

05.11.2013
Suunnittele pudotustesterin avulla paremmin suojaavia tuotepakkauksia

King Designin KD-128-pudotustesterillä voidaan analysoida tuotteiden iskukestävyyttä ja pakkausten antamaa suojaa. Testerillä voidaan näin ollen määrittää esimerkiksi miten tuotepakkaukset kestävät kuljetusketjun aikana tapahtuvaa ja joskus kovaakin käsittelyä.

Pudotustestien tuloksista saadaan hyödyllistä tietoa erityisesti tulevaisuuden pakkaussuunnittelua varten ja voidaan kattavasti tutkia tuotepakkausten pehmusteiden, pakkaustäytteiden ja muiden kriittisten pakkauskomponenttien tehokkuutta ja kattavuutta.

Pudotustestauksen tulisi tapahtua täysin vaakasuorassa kovalle alustalle niin, että pudotus aiheuttaa pakkaukselle mahdollisimman suuren iskun. Tämän takia pudotustestit tulisi aina tehdä testerillä, joka on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman vaakasuoria pudotuksia.

Pudotuskäsi ei saa estää pudotettavan tuotteen vapaata pudostusta eikä aiheuttaa rakenteelle tärinää testien aikana. KD:n testerissä pudotuskädellä on myös turvamekanismi, joka estää tuotteen pudotuksen jos sähkön tai paineilman syöttöön tulee häiriö.

King Designing KD-128-pudotustesterin kapasiteetti on 60 kg ja pudotuskorkeus jopa 2,0 metriä. KD:lla on laaja valikoima erikokoisia ja –mallisia pudotus- ja shokkitestereitä.

Ota yhteyttä!

Omniray Oy
Tel: +358 (0)29 0039 600
Email: sales@omniray.fi