Uutiset

14.05.2015
Vitrek sähköturvatesterit ja korkeajännitemittarit

4700 
Precision High Voltage Meter
V95X 
Series Electrical Safety / Hipot Testers

V7X
Series Electrical Safety / Hipot Testers

Vitrek-mallisto on laaja perinteisestä HiPot-testeristä aina jopa 6 erillistä sähköturvallisuusmittausta omaavaan automaattitesteriin. Se toteuttaa AC- ja DC-jännitelujuustestauksen, eristysvastustestauksen, maavastustestauksen, vuotovirtatestauksen sekä toiminnallisen testauksen. Myös 11KVDC/10KVAC-testausjännitteet ovat Vitrekin erityisominaisuuksia. Vitrekin sähköturvallisuustestereiden kehityksessä on ajateltu erityisesti laitteiden helppokäyttöisyyttä ja kustannustehokkuutta, mikä takaa kilpailukykyisen ratkaisun testaustarpeisiinne.

Jopa Vitrekin pienimmissäkin testereissä on laajat liitäntäominaisuudet, tarvittavat ohjaimet, kosketusnäyttö ja kauko-ohjausohjelmistot automaattisiin testeihin. Vitrek myös toimittaa mittapäät ja liitäntäjohdot asiakkaan toiveiden mukaisesti mitoitettuna.

Vitrek-sähköturvallisuustesterit ovat suunniteltu ja valmistettu USA:ssa. Vitrek kehittää, valmistaa ja toimittaa maailmanlaajuisesti laadukkaita ja hinta-/suorituskyvyltään erittäin kilpailukykyisiä sähköturvallisuustestereitä.

V7X datalehti >>
V95X datalehti >>
4700 datalehti >>

Kysy lisää!
Juha-Pekka Pitkänen
gsm 040 715 6660
email: juha-pekka.pitkanen@omniray.fi