Uutiset

14.05.2013
WaveRunner 6Zi - suorituskykyinen ja helppokäyttöinen oskilloskooppi

Teledyne LeCroy WaveRunner 6Zi -sarja tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn. WaveRunner 6Zi:n kaistanleveys on 400MHz - 4 GHz, näytteenottonopeus 40 GS/s ja muistin pituus maksimissaan 128 Mpts.

         

Uusi tekniikka takaa erittäin nopean laskentanopeuden vaativimmissakin sovellutuksissa. Käytettävyys on nostettu kokonaan uudelle tasolle. 90° kääntyvä 12,1 tuuman laajakuvakosketusnäyttö antaa uuden tavan analysoida mittauksia, ja WavePilot-hallintapainike helpottaa ja nopeuttaa laitteen käyttöä.

Myös vianetsintäominaisuuksia on kehitetty entisestään. Erittäin laajat triggausominaisuudet ja TriggerScan-toiminto helpottavat hankalien tapahtumien löytämistä. Perusominaisuutena oleva WaveScan-ohjelmisto on todellinen vianetsijän työkalu.

LabNotebook graafinen raportointityökalu mahdollistaa mittausraportin luonnin esim. PDF-muodossa heti mittauksen jälkeen ilman tietojen siirtämistä erillisille tietokoneelle. Aktiiviset ProBus-liitännät mahdollistaa laajan valikoiman mittapäitä. Laitteen käyttöjärjestelmänä toimii Windows 7 Embedded.

Katso tästä esittelyvideo »

Lue lisää Teledyne LeCroyn sivuilta »

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Juha-Pekka Pitkänen
gsm 040 715 6660
juha-pekka.pitkanen@omniray.fi