Uutiset

04.12.2013
Weissin C-sarja, kustannustehokas ja luotettava perussääkaappi olosuhdesimulointiin ja -testaukseen

Weiss C -sarjan sääkaapit perustuvat Weiss WK3-sarjan sääkaappeihin ja edustavat markkinoiden ehdotonta kärkeä olosuhdetestauksessa. Laitteiden tarkkuus, luotettavuus ja helppokäyttöisyys varmistavat testien onnistumisen ja testitulosten luotettavuuden.
 

  

C-sarjan käyttämä WK3-sääkaappien patentoitu ohjausjärjestelmä soveltuu vaativien lämpö- ja kosteustestien suorittamiseen. Kokovaihtoehtoja löytyy 180-1500 litraisina ja lämpötila-alueella -40C..+180°C sekä kosteusalueella 10…98 %.

C-sarjan sääkaappia ohjataan Simpac-ohjelmistolla kosketusnäytön avulla, jolla voidaan hallita ja määritellä käytettävät testiohjelmat sekä seurata testin etenemistä. Kaappia voidaan ohjata myös verkon yli S!MPATI-ohjelmiston avulla.

Weissin sääkaappien takuuhuolloista, kalibroinneista ja muista huoltopalveluista vastaa Suomessa Omniray-ryhmään kuuluva Omniray Service Oy.

Weiss Umwelttechnik on maailman johtava olosuhdetesti- ja simulointikaappien valmistaja. Weissin ratkaisuja hyödynnetään pääasiallisesti elektroniikka-, telecom- ja ajoneuvoteollisuudessa sekä tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoissa. Omniray edustaa Weissiä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Lue lisää Weiss C-sarjan sääkaapeista (pdf) »

Pyydä lisätietoja!

Omniray Oy
Tel: +358 (0)29 0039 600
Email: sales@omniray.fi